Info


Eindelijk is het zover! Vanaf nu heeft ook onze eigen polder een DJ school voor zowel de beginnende als de gevorderde DJ.

Ben jij een DJ of heb je dit altijd al willen worden? Dan is nu je kans om het te leren, of om je skills verder te ontwikkelen! DJ School Noordoostpolder werkt samen met een aantal partners om jullie zo goed mogelijk bij te brengen wat het vak DJ zijn precies inhoudt. Als jij een doel stelt, gaan wij ervoor zorgen dat dat doel behaald wordt. DJ zijn is niet alleem maar plaatjes aan elkaar plakken, maar ook een manier om van je hobby je werk te maken. DJ zijn is een ontzettend mooi vak en ook jij kan het leren!

DJ School Noordoostpolder bestaat uit een aantal locaties. Het hoofdkantoor, een studio, en een discotheek. Je kunt dus in de studio aan het werk, maar ook in een discotheek.

Op de leslocaties worden de workshops uitgevoerd en natuurlijk de lessen gegeven. Dit wordt met verschillende sets gedaan van Pioneer. Voor de vinyl-junkies is er ook nog een Technics set waar op aanvraag aangepaste lessen mee gegeven worden.

In de studio is er de mogelijkheid om live mixes op te nemen en te produceren, of met Ableton aan de gang te gaan. Want, naast mixen en live opnemen, is het hier ook mogelijk om te leren produceren of om je huidige produce-skills bij te schaven. Voor een voorbeeld klik hier en volg de beschrijving. hier kan je een van de nieuwste mixen van DjRobinS downloaden.